Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahadır Erdem Kimdir Ve Kaç Yaşında?

İnternette en çok araştırılanlar Bahadır Erdem kimdir ve Kaç Yaşında? Sorusu yer aldı. Peki, Bahadır Erdem kimdir ve Kaç Yaşında?

İnternette en çok araştırılanlar

Peki, Prof. Dr. B. Bahadır Erdem, İYİ Parti’den CHP’ye geçmesi ile gündeme sık gelen isimler arasında yer almıştır. Peki, Bahadır Erdem kimdir ve Kaç Yaşında?

BAHADIR ERDEM KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

1964 yılında İstanbul’da doğan Bahadır Erdem, eğitim hayatına Ted Ankara Kolejinde başlamış, daha sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak eğitimini tamamlamıştır. Erdem yayınladığı tezi ile İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Bölümü’nden Yüksek Lisans Derecesini almış. 1998 tarihinde ise yazmış olduğu doktora teziyle İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Bölümü’nden Doktora unvanına sahip olmuştur. Erdem, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalına Profesör kadrosuyla atanan isim olmuştur. Başarılı isim Prof. Dr. B. Bahadır Erdem Türkiye’de bulunan birçok üniversiteyi temsil etmiş Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Aynı zamanda Özel Hukukun Uyumlaştırılmasına İlişkin Uluslararası Enstitü’nün Yönetim Konseyi için Türkiye’den ilk resmi üye olarak kayıtlara geçmiştir. 20 Eylül’de İYİ Parti’de Genel Başkan Yardımcılığı ile Genel İdare Yönetiminde büyük rol oynamıştır. Fakat, Erdem 10 Kasım tarihinde görev yaptığı İYİ Parti’den ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçiş yapmıştır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti