• Haberler
  • Gündem
  • 'Bahane Değil Hizmet Üretiyoruz'           

'Bahane Değil Hizmet Üretiyoruz'           

Kurban Bayramı nedeniyle ilçelerde parti teşkilatlarının düzenlediği bayramlaşma törenine katılan AK Parti heyeti, 'Bahane değil hizmet üretiyoruz.' dedi

Haber Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerde düzenlenen bayramlaşma törenlerinde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK PARTİ HEYETİ TALEPLERİ VE İSTEKLERİ DİNLEDİ

AK Parti’nin her bayram geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma törenleri birlik ve beraberlik içerisinde, bayramın manevi dokusuna uygun olarak gerçekleştirildi. Bayramın ikinci günü il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından İl Başkanı Hüseyin Menteş, Milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tekik İhsaniye ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde teşkilat mensupları, vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti heyeti burada istek ve talepleri de dinledi.

Haber

TEŞKİLAT MENSUPLARI BAYRAMLAŞTILAR

Bayramın üçüncü günü; Çobanlar, Şuhut ve Dinar ilçe başkanlığında düzenlenen törenlere katılan AK Parti heyeti burada teşkilat mensuplarının bayramını kutladılar. Daha sonra Dazkırı ilçesinde Evciler ve Başmakçı teşkilatlarının da katılımıyla düzenlenen bayramlaşma programında il başkanı ve milletvekilleri; teşkilatın ve vatandaşların bayramını kutlayarak taleplerini dinlediler. Sandıklı ilçesinde Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş‘ın ev sahipliğinde, Hocalar ve Kızılören teşkilatlarının da katıldığı bayramlaşma törenine yediden yetmişe Sandıklı ve diğer ilçelerden gelen vatandaşlar teker teker AK Parti heyeti ile bayramlaştı. Bayramın üçüncü günü düzenlenen törenlerin sonuncusu Sinanpaşa ilçesinde gerçekleşti.

Haber

“BAŞKALARI GİBİ BAHANELERİN ARDINA SIĞINMIYORUZ”

Kurban Bayramı’nın son gününde AK Partiİl Başkanı Hüseyin Menteş, Milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Tarkan’ın katıldığı İscehisar, Bayat, Emirdağ, Bolvadin, Sultandağı ve Çay ilçelerinde bayramlaşma törenlerinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Bayramlaşma törenlerinde yapılan konuşmalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaşla iç içe olunduğu belirtilerek 22 yıllık AK Parti iktidarında gücünü halktan alan bir davanın mensupları olarak tüm mesai ve imkânlarını halk için harcamaya devam edileceği ifade edildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatları olarak geleneksel olarak sürdürdüğümüz ilçelerimizdeki bayramlaşma buluşmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. İlimizin her bir köşesindeki bir tek ferdimiz dahi bizim için çok önemli. İmkânlar dâhilinde normal zamanlarda istedikleri vakit ve saatte vatandaşlarımızla birebir ve telefon aracılığıyla bizlere ulaşabiliyorlar. Bayramlarda da hem vatandaşlarımız ve teşkilatımızla bayramlaşıyor hem de onların varsa bir talebi çözüm yolları üzerinde çalışıyoruz. Üç gün boyunca ilçelerimizdeyiz. Gittiğimiz her bir ilçemizde geçtiğimiz her bir yolda Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin muazzam eserleri var. Bizler her zaman siyasetimizi lafla değil eser üzerine yapan bir partiyiz. Başkaları gibi bahanelerin ardına sığınmıyor, hizmet üretiyoruz. Enerjimizin ve imkânımızın tamamını hizmetkârı olduğumuz Afyonkarahisar’a harcıyor ve harcamaya devam edeceğiz.”

Haber

“KATİL İSRAİL’E KARŞI ORTAK HAREKET ETMELİYİZ”

Kardeşlik duygularının bayram günlerinde daha da güçlenmesi gerektiği vurgulanan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı: “Bizim dinimizde ve milli değerlerimizde önemli günler vardır. Bu önemli günlerin manevi açıdan en üst seviye ulaştığı Kurban Bayramı’nda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız en üst seviyeye çıkmaktadır. Ancak bugün Doğu Türkistan’da, Filistin’de ve Gazze’de Müslüman kardeşlerimiz katledilmeye, çocuklarımız annesiz ve babasız, yaşlılarımız ve kadınlarımız evsiz, barksız ve hatta bir yudum suya hasret bırakılma devam edilmektedir. Zulme karşı tek dik duruş sergileyen ve ne pahasına olursa olsun siyonizme, kural tanımayan, insan haklarını hiçe sayan İsrail’e karşı tepkisini gösteren bir tek lider vardır; o da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler böylesi manevi atmosferi yüksek günlerde dünya bu zulme kör, sağır ve dilsiz kalırken Müslüman kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Katil İsrail’e ve Müslümanlara zulmeden tüm oluşuma karşı ortak hareket etmeliyiz. Buradan tüm hemşerilerimizin kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, Rabbimin sağlık, mutluluk ve barış içerisinde bir sonraki bayrama kavuşturmasını niyaz ediyoruz.”

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme