Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahar Candan’ın Kardeşi Nihal Candan Günde 7 Vakit Namaz Kılıyorum Dedi

Cezaevinden Çıkan Nihal Candan İlk Kez Katıldığı Programda 7 Vakit Namaz Kıldığını Söyledi. Teheccüd namazını ise teveccüh namazı olarak andı

Cezaevinden Çıkan Nihal Candan

37 kilogram ağırlığına düşerek anoreksiya teşhisi nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, ana haber bültenleri dışında ilk kez bir programa konuk olarak Burası Önemli’nin YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Nihal Candan programda ‘7 vakit namaz kılıyorum’ sözleri ile gündem oldu.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan, 16 Kasım 2023’te tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dolandırıcılık ve kara para aklama iddialarıyla tutuklanan kardeşlerin cezaevi süreci magazin gündemi tarafından oldukça dikkatle izlendi. Cezaevinde 37 kiloya kadar düştüğü ve sağlığının kötüye gittiği öğrenilen Nihal Candan, anoreksiya teşhisiyle tahliye edildi. Nihal Candan’ın tahliye olmasının ardından ortaya çıkan son görüntüleri birçok yoruma neden oldu.

Cezaevinden çıkmasının ardından kendisini terk ettiği ve hayatına başka birini aldığı iddia edilen eşi hakkında da “boşanmayacağım” sözleriyle şaşkınlık oluşturan Nihal Candan, aralarında bir problem olmadığını, bir de bir kız çocuk istediğini dile getirmişti. Sosyal medyayı tamamen bırakacağını söyleyen Nihal Candan, geçtiğimiz gün arkadaşıyla Nişantaşı’nda gezerken görüntülenmişti. Nihal Candan cezaevinden çıktığından sonra ilk kez bir programın konuğu oldu ve cezaevindeyken 7 rekat namaz kıldığını açıklamasıyla yeniden gündem oldu. Nihal Candan, ‘Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli.’ sözleriyle herkesi şaşırttı.