Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahar Derneği, güzel faaliyetlere imza atacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Bahar Derneği, güzel faaliyetlere imza atacak

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi bayan Esma Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi bayan Emine Çoban ile birlikte Bahar Derneği’ni ziyaret etti

Bahar Derneği’nin kurucu Başkanı Zeynep Yılmaz ve üyeleri tarafından kapıda karşılanan Esma Balkanlıoğlu, derneğin kuruluş amacı ve gelecek dönemde dernek olarak gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında Yılmaz tarafından bilgilendirildi. Henüz kuruluş aşamasında olduklarını belirten dernek kurucu Başkanı Zeynep Yılmaz, “Biz Afyonkarahisar’lı bayanlar olarak güzel şeylere imza atmak adına bu çatı altında toplanmaya karar verdik. Kuruluş aşamamızda, sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiğini bildiğimiz Bayan Balkanlıoğlu’nun fikirlerini almak üzere bugün burada bir araya geldik. Kendilerine bizi kırmayıp, davetimizi kabul ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Eminiz ki değerli fikirleri bizim gibi henüz kuruluş aşamasında olan bir derneğe ışık tutacaktır” dedi.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Ziyaret sırasında konuşan Esma Balkanlıoğlu, “Bayanların ellerinin değdiği yer güzelleşir. Siz Afyonkarahisar’lı bayanlar olarak bunu çok güzel yapıyorsunuz. Afyonkarahisar’ımızın imkanları çok ancak bu imkanları kullanmak adına Afyonkarahisar’lı bayanlardan çok fazla talep yok. Ben özellikle bu konuda bayanlarımıza ışık olmanızı, onların sizin gibi değerli amaçlara hizmet eden dernekler olarak bu imkanlardan faydalanmaları konusunda öncü olmanızı tavsiye ediyorum. Kuruluşunuzu gerçekleştirdikten sonra çok güzel projelere imza atacağınıza eminim. Şimdiden derneğinizin Afyonkarahisar’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. (Kocatepe)