Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahar Dizisi’ne Kim Katıldı?

Show TV’nin beğeniyle izlenen Bahar dizisinin yeni bölümü 14 Mayıs tarihinde yayınlanacak. Yeni bölümün yetişmemesinden dolayı dün izleyicisiyle buluşamayan Bahar Dizisi’nin fragmanı da yayınlandı. Diziye dahil olan yeni oyuncunun ise kim olduğu merak ediliyor.

Show TV’nin beğeniyle izlenen

Salı akşamları izleyiciyi Show TV’nin ekranlarına kilitlemeyi başaran Bahar dizisi 7 Mayıs tarihinde bölümün yetişmemesinden dolayı yayınlanamamıştı. 14 Mayıs Salı günü yeni bölümü ile izleyicisi ile buluşacak olan Bahar dizisinin yeni bölüm fragmanı ise akşam yayınlandı. Fragmanı izleyenler ise diziye yeni katılan oyuncunun kim olduğunu merak etmeye başladı. 14 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan yeni bölüm ile Yasemin Kay Allen ekranlara gelecek. Yasemin Kay Allen, özgür ruhlu ve iş dünyasında da tanınan Dora Ersoy karakterini canlandıracak. Allen ile Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bahar dizisinin kadrosu daha da genişlemiş olacak.

Bahar Dizisi’ne Kim Katıldı?

YASEMİN KAY ALLEN KİMDİR?

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989 tarihinde Londra’da doğdu. Suna Yıldızoğlu’nun kızı olan Yasemin Kay Allen’in babası Dubley Allen’dir. İngiliz asıllı olan güzel oyuncu, annesi Suna Yıldızoğlu’nun Türk vatandaşlığını alması ile etnik olarak Türk olmadığı halde Türkiye ve İngiltere çifte vatandaşıdır. 3 aylıkken Türkiye’ye gelen Allen, 11 yaşında Avustralya’ya yerleşti. Lise yıllarında oyunculuk üzerine dersler alan Allen, 18 yaşında Türkiye’ye dönerek Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Yasemin Kay Allen, 2008 yılında L’Oréal’in yeni yüz yarışmasında finalist olurken, annesi Suna Yıldızoğlu’nun da yer aldığı Elif dizisindeki başrolü ile ekranlara adım attı. 2013 yılında Özcan Deniz’in yönettiği Su ve Ateş filmi ile de ilk sinema filminde rol almış oldu. Show TV’nin beğenilen dizisi Bahar ile yeniden gündemdeki yerini alan Yasemin Kay Allen hayranlarını da mutlu etti.

Bahar Dizisi’ne Kim Katıldı?

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti