Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Akar’dan Kumartaşlı’ya hediye

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın selam ve hediyesini teslim etti

 

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette şehit aileleri ve gaziler hazır bulunurken, Başkan Kumartaşlı Tuğgeneral Alp’i dernek girişinde karşıladı. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, bir hafta süreyli Milli Savunma Bakanlığının misafiri olarak Ankara’da bulunmuş ve törenlere katılmıştı. Tuğgeneral Alp, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı bir hafta Milli Savunma Bakanlığının misafiri olarak ağırlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın selamı ile hafta içinde icra edilen faaliyetlerin içerisinde bulunduğu fotoğraf albümünü takdim etti.
Ziyareti ve nazik davranışı nedeniyle Tuğgeneral Alp’e teşekkür eden Başkan Kumartaşlı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın davetlisi olarak bir hafta bakanlıkta ağırlandığını ve hayatının en anlamlı haftasını yaşadığını belirtirken, aldığı bu hediyenin ise hayatının en anlamlı hediyesi olduğunu söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti