Bakan Eroğlu Dazkırı ve Başmakçı'da
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün ilk olarak saat 16.00'da Dazkırı Belediye Meydanında düzenlenecek merasimde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek Çiftlik Barajı'nın temelini atacak. 18 milyon TL'ye mal edilecek olan Dazkırı Çiftlik Barajı'yla 600.000 metreküp su depolanacak ve 1.390 dekar zirai arazi suya kavuşturulacak.
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu bugün ilk olarak saat 16.00’da Dazkırı Belediye Meydanında düzenlenecek merasimde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek Çiftlik Barajı’nın temelini atacak. 18 milyon TL’ye mal edilecek olan Dazkırı Çiftlik Barajı’yla 600.000 metreküp su depolanacak ve 1.390 dekar zirai arazi suya kavuşturulacak. Böylece ülke ekonomisine 1 milyon 529 bin TL gelir artışı sağlanacak.
Ayrıca merasimde 8 aileye ORKÖY sertifikası, 5 aileye gelir getirici tür sertifikası verilecek ve 2.500 adet fidan vatandaşlara dağıtılacak.
DAZKIRI’DA ORMAN KÖYLÜLERİNE SERTİFİKA VERİLECEK
Dazkırı’daki merasimin ardından Başmakçı’ya geçecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, saat 17.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek merasimde Orman Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen projeler kapsamında 8 aileye ORKÖY sertifikası, 5 aileye gelir getirici tür sertifikası verecek. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, merasim sonunda da vatandaşlara 2.500 adet fidan dağıtacak.