Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu pazar esnafını ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan Eroğlu pazar esnafını ziyaret etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ambaryolu ve Fuar Alanı’nda esnafı ziyaret ederek, taleplerini dinledi.
Esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgi gören Bakan Veysel Eroğlu, tezgahın başına geçerek satış yaptı

Hafta sonunu Afyonkarahisar’da geçiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ambaryolu Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Bakan Veysel Eroğlu, esnafa Afyonkarahisar’a neler yapılmasını beklediklerini sordu. Bakan Eroğlu, mağazalarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Ambaryolu’nun ardından Bakan Veysel Eroğlu, Fuar Alanı’ndaki semt pazarını gezdi. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir ile gençlik kolları üyelerinin katıldığı ziyarette Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, pazara gelen minikleri sevdi. Çocuklara Türk Bayraklı balonlar dağıtan Eroğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.
TEZGAHA GEÇİP SATIŞ YAPTI
Pazar esnafının sorunları ve isteklerini dinleyen Bakan Veysel Eroğlu, talepleri olan vatandaşların isteklerini tek tek not aldırdı. Bakan Eroğlu öğle yemeğini de pazarda katmer yapan esnafla birlikte yedi. Eroğlu, yemek sırasında yanına gelen vatandaşlara da katmer ikram etti. Esnaf ve vatandaşın ilgi gösterdiği Bakan Veysel Eroğlu, bir esnafın tezgahına geçerek satış yaptı. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e kızılcık satan Bakan Eroğlu, Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük’e ise hünnap sattı. (Kocatepe Haber Merkezi)