Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu ve Başkan Çoban, Afyon’u tanıttı

AK Parti’nin istişare ve
Bakan Eroğlu ve Başkan Çoban, Afyon'u tanıttı

AK Parti’nin istişare ve tanıtım toplantısı öncesi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde ulusal basın kuruluşları ve Afyonkarahisar yerel basını Akarçay’da buluştu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi, Hatice Eroğlu, Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve çok sayıda ulusal ve yerel basın mensubunun katıldığı program, Akarçay Leblebi Cafe’de düzenlendi.
Burada düzenlenen öğle yemeğinin ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, basın mensuplarına Afyonkarahisar ve Belediye’nin çalışmalarına ilişkin bir sunum yaptı.
AK Parti’nin ‘istişare ve değerlendirme’ toplantısını takip etmek üzere Afyonkarahisar’a gelen ulusal basın mensuplarını ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban, kentin tarihini, kültürünü, termal ve turizm potansiyelini basın mensuplarına tanıttı.
Başkan Çoban konuşmasında Akarçay, Spor Kompleksi, Kent Ormanı, Macera Parkı, Mevlevi Müzesi, Sit alanı ve tarihi konaklar, Taş Medrese, Afyonkarahisar Kalesi, Kocatepe, Çevre Hizmetleri Birliği, Atıksu Arıtma Tesisi, Afjet, Termal Turizm, gıda ürünleri, sağlık turizmi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.
AK Parti Hükümetiyle birlikte Afyonkarahisar’ın adeta şaha kalktığını vurgulayan Bakan Eroğlu, gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın gerekse hükümetin desteğiyle ilimizin birçok yatırımdan nasibini aldığını söyledi.
 Bakan Eroğlu ise konuşmasında kente eğitim, sağlık, ulaşım, baraj ve gölet çalışmalarından, ağaçlandırma, çevre ve şehircilik çalışmalarına, tarım ve hayvancılıktan, kültür ve turizm alanında yapılan çalışmalara kadar birçok konuda ayrıntılı bilgi verdi.
 Afyonkarahisarın kalkınması için önümüzdeki süreçte de çalışmaların artarak devam edeceğini söyleyen Bakan Eroğlu, katılımlarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti