Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kurum Afyon’da

Çevre ve Şehircilik Bakanı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum akşam saatlerinde Afyonkarahisar’a geldi. Havayolu ile kente gelen Bakan Kurum’u Askeri Havaalanında Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve diğer protokol üyeleri karşıladı.
MİLLET BAHÇESİNİN TEMELİ ATILACAK
Yarın Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak Bakan Kurum sabah saat 09:30’da Akrones Termal Otel’de parti teşkilatları ile değerlendirme toplantısında bir araya gelecek. Daha sonra yine Akrones Termal Otel’de saat 10:30 basın açıklamasında bulunacak Bakan Kurum 11:00’da Millet Bahçesi temel atma törenine katılacak. 12:00’da Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret edecek Bakan Kurum, saat 13:00’da Ulu Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra saat 13:30’da Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret edecek.
HAK SAHİPLERİNİ DİNLEYECEK
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum saat 14:30’da Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Konferans Salonu’nda Mısri ve Mecidiye Mahallesi’nde uygulanacak “kentsel dönüşüm” projesi kapsamında hak sahipleri ile toplantı yapacak.
Bakan Kurum, Güney Beldesi ziyaretinin ardından Afyonkarahisar’dan ayrılacak. >> Burak AYDIN’ın Haberi