Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Yardımcısı Koca, seçim çalışmalarına katıldı

AK Parti 22. ve
Bakan Yardımcısı Koca, seçim çalışmalarına katıldı

AK Parti 22. ve 23. dönem Afyonkarahisar Milletvekili, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Sinanpaşa ilçe merkezinde ve kasabalarında seçim ofislerinin açılışına katıldı. Ziyaretlerinde vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Koca,  sorunların takipçisi olacağını ifade etti.
Koca’nın ilk durağı Düzağaç Kasabası oldu. Burada seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Koca, daha sonra teşkilat mensupları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Koca, esnaf ziyaretinde de bulunarak vatandaşın sorunlarını dinledi. Koca’nın bir sonraki durağı ise Sinanpaşa İlçe Teşkilatı oldu. Ardından Kılıçaslan’a geçen Koca, burada da seçim ofisinin açılışını gerçekleştirerek esnaf ziyaretinde bulundu. Akören ve Serban kasabalarına da giden Koca, burada da halktan destek istedi.
“GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ”
Koca, gönül belediyeciliği vurgusu yaparak, “İnsan şehirler kurar yollar köprüler yapar kıtadan kıtaya uzanır uzaya çıkar ama gönlü ancak bir gönülde sükuna erer. Bir gönlü misafir ettiğinde varlığını hisseder. Gönlü taş olanın şehri taş gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur.” dedi.
“BELEDİYELERİMİZİ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”
Koca, AK Parti belediyeciliğinin önemine değinerek şunları söyledi:
“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. ‘Cumhur İttifakı’nın tanımı budur. Pazara kadar değil inşallah mezara kadar. Eksiklerimiz ve kimi zaman hatalarımız elbette olmuştur. Çalışıyoruz ve çalışacağız. Şuna inanıyorum bizimkisi bir aşk hikayesidir. Aşk ise kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Laf ile aşk olmaz. Halkımıza, yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla, kimi tecrübeli kimi yeni ama birikimli ve vizyoner isimlerle şehirlerimizi, ilçelerimizi, kasabalarımızı daha ileriye taşımanın sözünü veriyoruz.”
Ahmet Koca, Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Necmettin Erbakan’ı Anmak ve Anlamak” konulu konferansa da katıldı. Koca’ya Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen başta olmak üzere partililer eşlik etti.