Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan’dan Ballıpınar çiftliğine tam not

Gıda Tarım ve Hayvancılık
Bakan’dan Ballıpınar çiftliğine tam not

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ziyaret ettiği Gözsüzlü Köyü’ndeki Ballıpınar Çiftliği ve Süt İşletme Tesisine hayran kaldı.
“İNSAN GURUR DUYUYOR”
Ballıpınar Çiftliği ve Süt İşletme Tesisi sahibi Nevzat Ballıpınar’ı kutlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yaptığı inceleme sonucu çok güzel bir tesis kurulduğunu ve işletildiğini söyledi. “İnsan gurur duyuyor” diyen Fakıbaba, “Böylesi çabalar ve gençlerimizin gayretli çalışmaları insanı gururlandırıyor. Bir yere girdiğiniz zaman durumu belli oluyor. Diyorsunuz ki bu kurum gerçekten hijyeni ile temizliği ile olması gerektiği gibi. Emin olun bizler böylesi tesisleri ve bu tesislerin başında ki gençleri hep destekleyeceğiz” dedi.
“SİZE HELAL OLSUN”
Afyonkarahisar için uzun vadeli bir yatırımı kar amacı gütmeden gerçekleştirdiklerini belirten Tesis sahibi Nevzat Ballıpınar, verilecek desteklerle tesisin daha da ilerleme kaydedeceğini ifade etti. Bakan Fakıbaba, “Ananızın ak sütü gibi size helal olsun. Tesis gerçekten güncel, fonksiyonel, aşırı lükse kaçmadan gayet güzel bir tesis oluşturulmuş. Ben buna çok dikkat ederim, aşırı lükse kaçılmaması önemli. Olması gereken her şey yerinde olmuş. Çok fazla masraf edilmeden işletme binasından fabrikaya kadar dikkatli, temiz, hijyenik, fonksiyonel şekilde aşırıya kaçılmamış” diye konuştu.
“HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM”
İşletme sahibi Nevzat Ballıpınar hayvanların tükettiği yemi de bizzat kendilerinin hazırladıklarını a’dan, z’ye üretimde her şeye büyük bir özen gösterildiğini kaydetti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “İnsan böyle projeleri gördüğünde gurur duyuyor. Tarımda geri kaldık deniyor ama öyle değil. Bu tesisi görünce bir kez daha ne kadar ileriye gittiğimizi gördüm. Gönülden destekliyorum ve tebrik ediyorum. Lider olabilecek, fonksiyonel bir yer olmuş. Ben de her türlü desteği vermeye hazırım” şeklinde konuştu.
FAKIBABA’YA
ÜRÜNLER TATTIRILDI
Bakan Fakıbaba’ya tesis ziyaretinde; Ballıpınar Çiftliği ve Süt İşletme Tesisi ürünlerinden yoğurt, tam yağlı süt, ayran ve yöresel lezzetler Afyon bükmesi, kaymaklı ekmek kadayıfı ikramlarında bulunuldu. Ziyarette; Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve bakanlık yetkilileri hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti