Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAL’da ilk hafta derbi var

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 3 temsilcimizin fikstürü belli oldu. Belediye Bolvadin Termalspor ilk maçta Sandıklıspor’u konuk edecek. İscehisarspor ise ilk maçta Torosgücü’nü ağırlayacak

 

2021-22 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Afyonkarahisar temsilcileri Sandıklıspor, Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor’un fikstürü belirlendi. 30-31 Ekim’de başlayacak olan ligin ilk haftasında belediye Bolvadin Termalspor Sandıklıspor’u konuk edecek. Bolvadin İlçe Stadyumu’nda oynanması beklenen maç sezonun ilk derbisi olacak. Yine ligin ilk haftasında Afyonkarahisar’ın üçüncü temsilcisi olan İscehisarspor ise ev sahibi olacak. İsce ilk haftada İscehisar İlçe Stadyumu’nda oynanacak maçta İzmir temsilcisi Torosgücü’nü konuk edecek.
Sandıklıspor, Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor’un mücadele edeceği 9. Bölge 1. Grup’ta Kınık Belediyespor, Viven Bornova Futbol Kulübü, Bieksper Hacırahmanlıspor, Tire 2021 Futbol Kulübü, Torosgücü, Yunus Emre Belediyespor ve NK. Karavan Ahmetli Belediyespor yer alıyor.
Ligin ilk haftasında ise maçlar şu şekilde:
Viven Bornova Futbol Kulübü-Kınık Belediyespor
Belediye Bolvadin Termalspor-Sandıklıspor
Bieksper Hacırahmanlıspor-Yunus Emre Belediyespor
İscehisarspor-Torosgücü
Tire 2021 Futbol Kulübü-NK. Karavan Ahmetli Belediyespor. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti