Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAL’ın İlk Yarısını Bolvadin Galip Tamamladı

Bölgesel Amatör Lig’in ilk yarısı dün oynanan maçlarla tamamlandı. Belediye Bolvadin Termalspor evinde konuk ettiği Yunus Emre Belediyespor’u geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Emirdağspor ise deplasmanda konuk olduğu Asarlık Gençlikspor’a 3-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig'in ilk

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta Afyonkarahisar’ı temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspordün oynadıkları maçlarla ilk yarıyı tamamladı. Bolvadin evinde düşme potasından uzaklaşmak isteyen Yunus Emre Belediyespor ile karşılaştı. 27. dakikada penaltı kazanan Yunus Emre’de topun başına geçen Emre İşçiler, maçın ilk golünü kaydetti. Geriye düşen Bolvadin 38’de Recep Yaşar ile eşitlik golünü kaydetti. İlk yarı 1-1 eşitlikle geçilirken Bolvadin 55’te yine Recep Yaşar ile bir gol daha bularak öne geçmeyi başardı. Maç Bolvadin’in 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Belediye Bolvadin Termalspor devre arasına 26 puanla 4. sırada girdi.

EMİRDAĞ YİNE MAĞLUP

Galibiyeti bulunmayan Emirdağ, ilk yarının son maçında deplasmanda konuk olduğu Asarlık Gençlikspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın 2. dakikasında Muhammed ile öne geçen Asarlık ilk yarıyı da 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise 52’de Samed ve 65’te de Muhammed ile goller bulan Asarlık maçı 3-0 kazandı.

Emirdağspor ise ilk yarıyı 2 puanla ligin son sırasında kapattı.