Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balkanlıoğlu, memleketi Çorum’u ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Balkanlıoğlu, memleketi Çorum'u ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu yıllık izin nedeniyle gitmiş olduğu memleketi Çorum’da Vali Nurullah Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakır, Vali Balkanlıoğlu’na ziyaretin anısına Hitit figürlü plaket hediye etti.
Makam ziyaretinin ardından Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Nurullah Çakır ile birlikte ortaöğretimde öğretmeni olan Ethem Erkoç’u ziyaret etti. Sıcak ortamda geçen görüşmede Ethem Erkoç tiyatro ve piyeslerini bir arada topladığı ‘Piyeslerim’ adlı kitabını Vali Balkanlıoğlu ve Vali Çakır’a hediye etti.
Organize Sanayi’de de muhtelif incelemelerde bulunan Vali Balkankalıoğlu ve Vali Çakır özellikle hayvansal atıkları ( tavuk atıkları ve orman atıkları) katı yakıta dönüştüren kendi Ar-Ge’si ile geliştirdikleri makineyi incelemek üzere Aksu Makina’yı ziyaret ettiler.
Afyonkarahi-sar’da tavukçuluğun ve mermer işletmeciliğinin yaygın olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, çevre kirliliğini önleme konusunda ve yeni üretim alanları için firma yetkilileriyle işbirliği için görüşmelerde bulundu.
Hipermarketin açılışına katıldı
Daha sonra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çorum Valisi Nurullah Çakır ve Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ile birlikte Çorum’un Osmancık ilçesindeki bir hipermarketin açılışına katıldı. Açılıştan sonra Vali Balkanlıoğlu, Çakır ve Özcan Osmancık İlçesinin tarihi mekanları Koyunbaba türbesi ve Koyunbaba köpsünü gezdiler.
Osmancık ziyaretinin ardından Kargı Kültür Evi ziyaret edildi ve Vali Çakır konuk Valilere Kargı yöresel ürünlerini tanıttı.
Ayrıca Vali Çakır ve Vali Balkanlıoğlu Ece Grubu ziyaret edip ardından Anitta Otelde kamp yapan Bayan Milli Halter takımını da ziyaret ederek moral verdiler ve çalışmalarında başarılar dilediler. (Kocatepe)