Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baraj maçı 23 Nisan’da – Kocatepe Gazetesi

Baraj maçı 23 Nisan’da – Kocatepe Gazetesi
Baraj maçı 23 Nisan’da

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Hisar Belediyespor ile Süper Amatör Lig şampiyonu Salar Belediyespor’un arasında oynanacak olan maçın teknik toplantısı Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Hisar Belediyespor Yöneticisi Abdullah Zeybek, Salar Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Baştürk ve yardımcıları katıldı.
Gerçekleşen bu toplantıda BAL temsilcisi Hisar Belediyespor ile Süper Amatör Lig Şampiyonu Salar Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmanın yeri, saati ve günü belirlendi. İki kulübün imkanlar dahilinde alması gereken ortak karar sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
Hisar Belediyesporlu yöneticiler maçın bir an evvel oynanması için fikirlerini dile getirirken, yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda alınan karar gereği, Baraj Maçı 23 Nisan Pazar günü Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bulunan 15 Bin Kişilik Stadyumda saat 15.00’de oynanmasına karar verildi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi