Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baraj maçı Zafer’de 26 Nisan’da

Bölgesel Amatör Lig’de yer

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor arasındaki rekabetin sonunda Bolvadin aldığı puanlarla üstte yer almayı başardı. Sandıklıspor ise Bolvadin’den sonra ligde yer aldığı için Süper Amatör Lig’de şampiyon olan Emirdağspor ile karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor ile Sandıklıspor bu hafta sonu ligin son maçlarına çıkacak. Bolvadin lig boyunca oynadığı 25 maçtan 12 galibiyet 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Ligde toplamda 43 puan toplayan Bolvadin 6. sırada yer aldı.
Sandıklıspor ise ligin 25 haftasında 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 36 puana ulaştı. 9. sırada yer alan Sandıklıspor, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Süper Lig Şampiyonu olan Emirdağspor ile Baraj maçına çıkacak. Baraj maçının tarihi ise Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından belirlendi.
Maç ise 26 Nisan Çarşamba günü Zafer Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maça hakem ataması yapılacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti