Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sevginin Aşamayacağı Engel Yok”

Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu’nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası programında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Sevginin aşamayacağı engel yok.” dedi

Özerler Özel Eğitim Meslek

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü Ahmet Aksoy’la birlikte Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Kodal ve Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan,  Özerler Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret etti.

“Sevginin Aşamayacağı Engel Yok”

Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu’nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik gerçekleştirildi. Programda konuşan Müdür Sünnetci, “Sevgi insan ruhunu iyileştiren en iyi ilaçtır. İlgi ve sevgi ile büyüyen çiçekler nasıl ki gelişip tohum veriyorsa bizlerin de çiçekleri çocuklarımız sevgimiz ile büyüyüp gelişecek ve toplumda iyi yerlere gelecek. Sevginin aşamayacağı engel yok. Verdiğimiz sevginin ve bilginin ürünü olarak evlatlarımızın gözlerindeki mutluluk bize her şeyi anlatıyor. Tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğrencilerle birlikte mezuniyet pastasını kesti. Program öğrencilerin hazırladıkları el işi ve resim sergisinin gezilmesi, okul bahçesinde hazırlanan seranın incelenmesi ile tamamlandı.

“Sevginin Aşamayacağı Engel Yok”