Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barbaros’tan şampiyonluk geldi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Barbaros'tan şampiyonluk geldi

Gerede Belediyesi’nce düzenlenen Rahvan At Yarışları 7. Gerede Koşusu, tamamlandı. Koşuda yer alan Afyonlu Mustafa Erbaş’ın Barbaros isimli atı, şampiyon oldu

Gerede Belediyesi’nin ev sahipliğini gerçekleştirdiği Rahvan At Yarışları 7. Gerede Koşusu, Gerede Panayır alanında düzenlendi. Türkiye Jokey Kulübü’nün katkılarıyla, 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü, saat 13.00’de organize edilen etkinliğin sunuculuğunu, Mehmet Kahyaoğlu gerçekleştirdi. Baş, Baş altı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Dörtlü Tay, Üçlü Tay ve İkili Tay olarak 8 kategoride düzenlenen at yarışlarında, dereceye göre ödüller sahiplerine takdim edildi. Gerede Belediyesi ve Gerede Rahvan Atçılar Derneği işbirliğinde tertip edilen organizasyonu çok sayıda rahvan severler de takip etti. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen at yarışlarını, yine bu yıl da Türkiye Jokey Kulübü tarafından atanan hakemler yönetti. Rahvan At yarışları etkinliğine; Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Türk Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Osman Bülbül ve Gerede Rahvan Atçılar Derneği Dernek Başkanı İsmail Aydemir de katıldı.
ŞAMPİYONLUK
BARBAROS’UN
Bolu Gerede’de yapılan Rahvan At Yarışları’na 8 kategoride Türkiyenin her yerinden rahvan atlar katıldı. Baş kategorisinde yarışa katılan Afyonkarahisarlı Mustafa Erbaş’ın Barbaros isimli atı da birinci olarak altın kemeri Afyonkara-hisar’a kazandırdı.
15 GÜN ÖNCE GÖLCÜK’TE İLK KEZ BAŞ’a KOŞTU
Barbaros’un henüz 15 gün önce Gölcük’te yapılan rahvan yarışlarında ilk kez baş kategorisinde koştuğu öğrenildi. Gerede’de yapılan yarışlarda ikinci kez baş kategorisinde koşan Barbaros 8 atın katıldığı yarışta birinci olarak altın kemere uzandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti