Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarı, bilinçli seçim ve işi sevmekten geçiyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Başarı, bilinçli seçim ve işi sevmekten geçiyor

Gün FM’de yayınlanan Başarı Basamakları programının bu hafta ki konuğu Av. Gönül Ar Güngör oldu. Güngör, mesleki başarıda altın kuralı kişinin bilinçle seçim yaparak yaptığı işi sevmesi olarak açıkladı

Başarı Basamakları programında konuşan Av. Gönül Ar Güngör başarıyı yakalamada en büyük sırrın mesleğini severek yapmak olduğunu söyledi.
Asker çocuğu olarak çocukluğunun Anadolu’nun farklı yerlerinde geçtiğini kaydeden Av. Gönül Ar Güngör şöyle konuştu: “Ben ilkokulu beş ayrı şehirde okuyarak tamamladım. İlkokula Siirt’in Veysel Karani mezrasında başladım. Daha sonra Kayseri Yeşilhisar ve İncesu ilçelerinde devam ettim. Artvin ve Konya’da bulundum. Babamın görevi dolayısıyla yurdun dört bir köşesini gezdik. Bu bana birçok şey kattı. Her yörenin insanını, örf ve âdetini tanıdım. Bu bence büyük bir zenginliktir. Kendimi bu nedenle şanslı sayıyorum. Birçok yörede arkadaşlarım ve dostlarım var. Hayatta dost biriktirmek bence çok önemli. Bir insan sevmediği meslekte başarılı olamaz. Üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere sevdikleri bir mesleği tercih etmelerini öneriyorum. Ancak ülkemizin şartlarını da göz ardı edemeyiz. Sevdikleri bir alanda ve kolay iş bulabilecekleri bir alanda eğitim almalarını tavsiye ederim.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti