Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Basın Milletimizin Ortak Sesi Kamuoyunun Vicdanıdır”

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, basının milletin ortak sesi, kamuoyunun vicdanı olduğunu belirtti. Sayın, “Özveriyle çalışan, kentimizin güzide basın mensupları başta olmak üzere tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın,

Afyonkarahisar İş İnsanları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, gazeteciliğin fedakârlık, sorumluluk ve bilgi birikimi isteyen bir meslek olduğunu belirtti. Başkan Sayın, “Gazetecilik toplumun gereksinim duyduğu haberleri üreten, tanık olduğu olayları ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak doğru, tarafsız ve kişilik haklarına saygı göstererek aktaran ve bunlardan dolayı içinde bulunduğumuz iletişim çağının son derece kritik öneme sahip bir mesleğidir. Günümüzde her türlü bilginin yayılma ve toplumu etkileme hızının baş döndürücü bir şekilde arttığı, doğru ve güvenilir habercilik anlayışına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan, kentimizin güzide basın mensupları başta olmak üzere tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.