Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başından Vurulan Genç Hayatını Kaybetti

AFYONKARAHİSAR’ın Sinanpaşa ilçesinde 20 yaşındaki Tuğra Ali Özbanaz, iddiaya göre motosikletli bir grup ile aralarında çıkan silahlı çatışmada başından vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri ölen gencin babası da olmaz üzere 4 kişiyi gözaltına aldı

AFYONKARAHİSAR'ın Sinanpaşa ilçesinde 20

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde Tuğra Ali Özbanaz (20) isimli genç kafasından vurulduktan sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesine gece geç saatlerde getirildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç hayatını kaybetti. Olay sonrası Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Özbanaz’ın babası A.Ö.’nün bilgisine başvurduktan sonra babanın arkadaşı B.S.T.’yi gözaltına aldı. B.S.T., ifadesinde Özbanaz ile alkol aldıkları sırada kendisinin tuvalete gittiğini, araçtan dışarı çıktığını isimlerini bilmediği 4 motosikletli şahsın aracın yakınına gelerek tabancalar ile ateş açtığını kaydetti. B.S.T.’nin 4 kişiye tabanca ile karşılık verdiğini ve ardından Özbanaz’ın yaralandığını fark ettiğini söyledi. B.S.T.’nin  ifadesinin ardından araçta inceleme yapan ekipler 2 adet tabanca ile çok sayıda boş kovan ele geçirdi.

YAKALANAN ŞAHISLARLA BİRLİKTE ÇOK SAYIDA SİLAH DA ELE GEÇİRİLDİ

Araştırmayı genişleten ekipler B.S.T.’nin iddia ettiği motosikletli M.D., Ş.U., A.İ.Ç. ve S.K.’yı yakaladı. 4 kişi ile birlikte polis ayrıca bir tabanca ile kurusıkıdan bozma bir başka silah daha ele geçirdi. Şahıslar ifadelerinde ise motosikletleri ile giderken otoyu gördüklerini ancak olaya karışmadıklarını söyledi.

Olay sonrası polis, ölen Özbanaz’ın babası A.Ö., ile birlikte M.D., S.K. ve B.S.T., gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.