Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Basının 15 Temmuz’daki duruşu her takdirin üzerindedir”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, basın çalışanlarının, tıpkı Milli Mücadelede olduğu gibi, 15 Temmuz 2016 tarihinde de milli iradenin yanındaki kararlı duruşunun her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 24 Temmuz ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nedeniyle bir açıklama yaptı.

“GAZETECİLER ÖNEMLİ VE TOPLUMSAL GÖREVİ İCRA EDİYOR”

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, tarafsız ve özgür bir basın varlığının güçlü demokrasilerin olmazsa olmazı olduğunu dile getirdi. Uluçay, “Türk basınında sansürün kaldırılması, ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kutlanmaktadır. Değerli halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.” dedi.

“GAZETECİLER MESLEKLERİNİ ÖNEMLİ KONUMA TAŞIDI”

“Basın, ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahiptir” diyen Uluçay, şu ifadelere yer verdi: “Basının halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunuyor. Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazeteciler, yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta çalışarak yaptıkları haberler sayesinde ülkemizde mesleklerini önemli bir konuma taşımıştır. Ülkemizin ve şehrimizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor.”

“BASIN 15 TEMMUZ’DA MİLLİ İRADENİN YANINDA DURDU”

Basın çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeksizin, aralıksız bir şekilde çalışarak önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerini söyleyen Uluçay, şunları kaydetti: “Basın çalışanları milletimizin yaşadığı olağanüstü dönemlerde de önemli vazifeler üstlenmişlerdir. Bu anlamda, ülkemizde yaşan son hadiselere bakıldığında basın çalışanları önemli bir görevi daha yerine getirmişlerdir. Basın çalışanları, Milli Mücadelede olduğu gibi, 15 Temmuz 2016’da da milli iradenin yanında yer almış ve kararlı duruşu her türlü takdirin üstündedir. İnanıyorum ki, basın çalışanları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olup bitenleri doğru ve tarafsız bir şekilde haber vererek, şehrimizin ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmaya devam edecektir. Tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor ve bu önemli günü en içten dileklerimle kutluyorum.”

>>Hayriye CANER’in Haberi

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti