Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Adayı Uluçay,  Bakan Yumaklı’dan Talepte Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan üç talepte bulundu. Bakan Yumaklı, Başkan Adayı Uluçay’ın talepleri için ilgili genel müdürleri arayarak gerekenin yapılması talimatı verdi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya taleplerde bulundu. Demirçevre göletinin temizlenmesi kanalın genişletilmesi ile toplam keşfi 220 milyon lira olan Kışlacık göletinin yatırım programına alınması ve Akarçay’ın düzenli olarak temizlenmesi ve genişletilmesi taleplerine Bakan Yumaklı anında girişimlerde bulunduğu bildirildi.

 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,  taleplerle ilgili genel müdürlüklere talimat vererek gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılması gerektiğini belirterek bilgilendirilme talep etti. Başkan Uluçay da Bakan Yumaklı ya teşekkür ederek şunları söyledi: “Afyonkarahisar’ın önümüzdeki beş yılı bizim için çok önemli olacaktır. Her bir günü, her bir saati çok kıymetlidir. Çünkü Afyonkarahisar cumhuriyetin kazanıldığı topraklardı. Kaybedecek vaktimiz yoktur. Belediye Başkanı olmamızın akabinde kolları sıvayarak çalışmalarımıza başlayacak ve bütün taleplerin gereğini yerine getireceğiz.  Merkezi hükümetle uyumlu bir belediye yatırımlar için çok önemli bir kazanım olacaktır. Aziz hemşerilerimizin hayali yatırımları vaat edenlerle kaybedecek zamanı yoktur. İnşallah göreve geldiğimiz andan itibaren hazırladığımız projelerimizi Ankara’da 1 dakika bile boş durmadan kapı kapı, bakanlık bakanlık, genel müdürlük ve her nereye gidilmesi gerekiyorsa oraya gidecek il başkanımızla milletvekillerimizle birlikte yatırımları koparmadan gelmeyeceğiz.”

Başkan Adayı Uluçay,  Bakan Yumaklı’dan Talepte Bulundu

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti