Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başkan Adayımız Gümbür Gümbür Geliyor”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Seçim İstişare Toplantısında konuştu. Mumyakmaz, ““Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar‘a gümbür gümbür geliyor.” dedi. 

AK Parti Merkez İlçe

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Merkez İlçe yönetiminde dünden bugüne görev almış tüm yönetim kurulu üyeleri ile partide Seçim İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve İl Koordinatörü Vahit Atalan, İl Başkanı Hüseyin Menteş, 24’ncü ve 25’nci  Dönem Milletvekili Av. Halil Ürün ve çok sayıda partili katıldı.

“Başkan Adayımız Gümbür Gümbür Geliyor”

“Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile Afyonkarahisar’ın milliyetçi vatanperver insanları Türkiye Yüzyılının ilk başkanını seçecekler. Çok önemli projelere imza atacağız.” diyen Başkan Mumyakmaz, “Afyonkarahisar hiç olmadığı kadar kazanımlar sağlayacak ve 109 projenin tamamıyla birlikte yapılacak olan ek projelerle inşallah şehrimiz daha yaşanılabilir ve daha güzel bir şehir olacaktır. Kıymetli yönetim kurulu üyelerimize açık ve net bir şekilde şunu söylemek istiyorum; Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar‘a gümbür gümbür geliyor. Herkesi kucaklayacak ve şehrimize Türkiye Yüzyılına yakışır hizmetler verecektir. Ben şimdiden kendisine ve aziz hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, 1 Nisan’dan itibaren başlayacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.