Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Artuk’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Başladı

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC)

AGC Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri M. Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi, Mahmut Emin Birliktir, Faruk Kılınç ve İsa Kuş cemiyette; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, OEDAŞ İl Müdürü Cafer Demir ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler’i ağırladılar.

“SEKİZ PROJE KABUL EDİLDİ”

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler, Afyonkarahisar’ın sivil toplum kuruluşu sayısı oldukça yüksek olan ve aktif çalışmaların yoğun olduğu bir şehir olduğunu söyledi. Özdilekler, “Kurum olarak bizlerde tüm sivil toplum kuruluşlarımıza dokunuyor, onlara öncelikle resmi süreçleri ardından gelişimlerini sağlamaya yönelik çalışmalarla destek vermeyi önemseyen çalışmalar yapıyoruz. Yakın zamanda sivil toplum kuruluşlarımızla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında 11 proje üretilerek başvuruda bulunuldu. Yapılan incelemeler sonrasında 8 proje kabul edildi. Bizim için oldukça yüksek bir rakam 8 projenin kabul edilmiş olması. Kurum olarak her sivil toplum örgütüne katkı sunmak için çaba harcıyoruz ve Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’nin de üreteceği projelere destek vereceğimizin de bilinmesini istiyorum. Bu manada hazırlayacağınız bir projeyi de sizlerle birlikte çalışarak hayata geçirmeyi de çok isteriz.” dedi. AGC Başkanı M. Önder Artuk’da ziyareti için Özdilekler’e teşekkür etti.

“AGC YÖNETİMİ AFYON’A BÜYÜK EMEK VERDİ”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na AGC ziyaretinde İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Çiftçi ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve eşlik ettiler. Başkan Mısırlıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “AGC önemli bir vazifeyi icra eden insanlardan oluşmuş bir yapıya sahiptir. AGC’ de ki arkadaşlarımız Afyon’a çok büyük emek verdiler. Zaman zaman bazı zorluklar ile karşılaşıyorlar ama her şeye rağmen Afyonkarahisarlıya haber alma hakkını sağlamaya çalıyorlar. Bizler siyasi olarak sizleri çok yakın çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Samimiyetle söylüyorum, büyük şehirlerde görev yapacak bir ekip var burada.”

Başkan Artuk’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Başladı

 

“AGC DENGE UNSURU OLARAK GÖREV YAPIYOR”

Görev değişikliklerini bir nöbet değişimi olarak algıladığını kaydeden Başkan Mısırlıoğlu, “Burası temsili bir makam, bu makamda cemiyette ki arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak, cemiyet üyelerinin hak ve hürriyetlerini sağlayacak çalışmalara imza atmak gerekli. Afyon Gazeteciler Cemiyeti ilimizde halkın tamamının doğru ve tarafsız haber alma noktasında bir denge unsuru olarak görev yapıyor. Bu kapsamda değerli Önder Artuk ve onunla beraber göreve gelen herkese başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

“KURUMLARLA İŞ BİRLİĞİ ŞEHRE BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK”

AGC Başkanı Önder Artuk, basın camiasının uyum ve iş birliği içinde, etik ve ahlaki değerler doğrultusunda çalışmasının şehre önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Artuk, “Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde ağırladığım ilk siyasi misafir olarak sizleri görmekten mutluluk duyuyorum. Basın camiasında birlik ve beraberlik olduğunda, bunun faydası herkes için büyük olur. Afyon Gazeteciler Cemiyeti, yaklaşık 40 yıl önce kurulmuş ve fedakârlıklarla büyüyerek bugünkü halini almış bir cemiyettir. Basın camiasının deneyimli isimlerinin görev aldığı bu cemiyette bana bu görevi verdikleri için onur duydum. Sizlere de nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Basın camiası, ne kadar birlik içinde ve etik kurallara uygun çalışırsa, hem şehrimizin huzuruna hem de ülkemize büyük yararlar sağlayacaktır. Hep birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

“YENİ BİR HİZMET BİNASI OLUŞTURUYORUZ”

AGC Başkanı Önder Artuk, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) İl Müdürü Cafer Demir ve ekibini kabul etti. Afyonkarahisar genelinde ilçeler ile birlikte toplam 400 personel ile hizmet verdiklerini ifade eden Demir,  “2024 yılı OEDAŞ yatırım programı 150 milyon TL olarak belirlenmiş olup, yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Vatandaşlarımızın olası elektrik arızalarında iletişim sağladıkları çağrı merkezlerimiz Türkiye genelinde Eskişehir ve Adıyaman olmak üzere iki noktada mevcut. Yakın zamanda yeni bir hizmet binası oluşturuyoruz ve bu binada bir çağrı merkezi de kurarak vatandaşlarımızın iletişim ağını daha da hızlı hale getireceğiz. Afyonkarahisar’ın geniş alanını düşünerek Karaaslan bölgesinde ikinci bir trafo merkezi oluşturuyoruz. Bu çalışma ile olası elektrik arızalarında şehrin tamamının elektrik kesintisinden kaynaklı mağduriyetini gidermeyi amaçlıyoruz. 6 Şubat depreminden sonra tespit ettiğimiz hususlar üzerine de ciddi bir çalışma yapıyoruz. Afyonkarahisar deprem bölgesi üzerinde yer aldığı için tüm fay hatlarının haritası elimizde mevcut ve yatırımlarımızı fay hatlarına paralel bir şekilde uzatmaya çalışıyoruz. Bunun nedeni, deprem sürecinde gözlemlediğimiz olası bir fay kırığı sırasında hatların kopmasının, hatların yeniden toparlanma sürecini uzatmasından kaynaklanmaktadır. Bununla ilgili titiz bir çalışma yürütüyoruz.” dedi.

“ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇABA SARF EDECEĞİZ”

AGC Başkanı Önder Artuk, kurumlar ile basın camiasının birlik ve beraberlik içinde, etik ve ahlaki değerlere uygun bir şekilde çalışmasının şehre büyük faydalar sağlayacağını ifade etti. Artuk, “Basın camiasında birlik ve beraberlik olduğu zaman bunun herkese faydası var. Afyon Gazeteciler Cemiyeti çok önceden kurulmuş, yaklaşık 40 yıllık bir cemiyet. Bütün fedakârlıklarla kartopu gibi birleşerek büyümüş bir cemiyet.  Basın camiasının duayenlerinin görev aldığı cemiyetimizde sağ olsunlar, bana bu görevi verdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Sizlerde nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Camia ne kadar birlik beraberlik içerisinde etik ve ahlaki değerlere uygun çalışırsa, hem yaşadığımız şehrin huzurunu hem de memleketimize büyük faydaları olacaktır. Hep birlikte elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.