Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Erol, yılın en başarılı ‘Sosyal Hizmet Belediyeciliği’ ödülünü aldı

Geçtiğimiz yıllarda Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Türkiye’nin ‘En başarılı ilçe belediye başkanı’ ödülüne layık görülen Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol,  Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan ‘100.Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni’nde ‘Yılın en başarılı sosyal hizmet belediyeciliği’ ödülüne layık görüldü.

Geçtiğimiz yıllarda Kamu Görevlileri

Aslan Yapım Medya kurucu ortakları Ergin Akarsu ve Ömer Soytürk’ün organizatörlüğünde, Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan “100.Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni” iş, sanat, siyaset, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Geçtiğimiz yıllarda Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Türkiye’nin ‘En başarılı ilçe belediye başkanı’ ödülüne layık görülen Başkanı Ali Erol, Halkının ihtiyaçlarına, duyarlı yaklaşımıyla örnek bir belediyecilik anlayışı ve sosyal hizmetler alanında yaptığı başarılı çalışmalarla ismini ön plana çıkaran projeleri ile Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan ‘100.Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni’nde en başarılı sosyal hizmet belediyeciliği’ ödülünü aldı.

“İLÇEM ADINA ONUR VERİCİ BİR ÖDÜL”

Ödül törende konuşan Erol, “Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan bu organizasyonda yer almak Kızılören Belediyesi adına onur verici oldu. Kızılören Belediyesi olarak sadece altyapı ve fiziksel gelişmeye değil, aynı zamanda sosyal hizmetlere de büyük önem verdik. Sosyal belediyecilik alanında yılın en başarılı belediye başkanı seçilmekte gurur verici oldu. Bu ödül sadece kendi başarım değil, tüm Kızılören halkına ait bir başarıdır. Bu ödülü ilçe halkım, belediye meclisim ve başarımda en büyük pay sahibi olduğunu düşündüğüm belediye personellerim adına alıyorum.” dedi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti