Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Karakuş, MHP Ofisine Yapılan Saldırıyı Kınadı

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Ercan Karakuş, MHP Emirdağ İlçe Seçim Ofisine yapılan saldırıya üzüldüklerini belirterek olayın menfur bir saldırı olduğunu belirterek saldırıyı kınadığını açıkladı.

AK Parti Emirdağ İlçe

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Emirdağ İlçe Başkanı Ercan Karakuş, Emirdağ MHP Seçim Ofisine yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Karakuş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Emirdağ ilçemizde Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim ofisine yapılan saldırıdan dolayı üzüntümüzü ifade eder, olayın menfur bir olaydan ibaret olduğunu belirtmek isterim. Söz konusu şahıslar gözaltına alınmış olup, ilgili hukuki süreç devam etmektedir. Şahısların partimizle uzaktan yakından alakası olmadığını, herhangi bir üyeliklerinin bulunmadığını ve hukuki sürecin devam ettiğini bildirmek isterim. İlçemizde her ne kadar rakip de olsak Cumhur İttifakı ruhuyla hareket ettiğimizi ifade ederek, kamuoyuna yapılan açıklamayı can havliyle yapılmış bir açıklama olarak değerlendiriyoruz. MHP Emirdağ teşkilatına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Cumhur İttifakı ortaklığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam etmekte olup, hassasiyetle ülkemizin varlığı, birliği ve bütünlüğü için yan yana duracağımızı kamuoyunun bilgisine sunarım.”