Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek: MÜSİAD, Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynuyor

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve beraberindeki
heyet Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve yönetimi Başkan Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; şehir de yapılacak olan faaliyetler ve genel konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zeybek, konuklarıyla yakından ilgilenirken MÜSİAD Şube Başkanlığına yeni seçilen Ercan İşlek’e hayırlı olsun dileklerini iletti.
Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin işleyiş sistemlerinin gelişimine katkı sağlayan MÜSİAD’ın Afyonkarahisar ve Türkiye’nin sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik yönlerden kalkınmasında büyük rol oynadığına dikkat çeken Zeybek, İşlek ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı İşlek ise Başkan Zeybek’e teşekkür ederek, şehrin gelişimi adına başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

VALİ ÇİÇEK’İ DE ZİYARET ETTİLER
MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesinin yeni Başkanı Ercan İşlek ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Gökmen Çiçek’i de ziyaret etti. Başkan İşlek’ten yapacağı çalışmaları ve hedeflerini dinleyen Vali Çiçek, yeni yönetime başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti