Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek OSB’de talepleri dinledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini yerinde dinledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu haftaki Cuma namazını Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kıldı. Namaz sonrası Başkan Zeybek, OSB’de çalışan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.
Seçim beyannamesinde “Afyonkarahisar’ı Ortak Akılla” yöneteceğini sözünü veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu kapsamda göreve geldiği günden itibaren her hafta Cuma Namazını farklı mahallede kılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Başkan Zeybek’e OSB ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş ile birim müdürleri eşlik etti.
ZİYARETLERDE 2. TUR BAŞLADI
58 mahallenin tamamına gittiğini kaydeden Başkan Zeybek, “Mahalle ziyaretlerimizde 2. turumuza geçtiğimiz haftalarda başlamıştık. Mahallelerin yanı sıra şehrimizin önemli bir lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesi’ni de bugün (dün) ziyaret ediyoruz.” dedi. OSB’deki fabrika ve işletmelerde çalışan vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, vatandaşlarla yakından ilgilenirken, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

CUMHURİYET SUCUKLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2’inci 500 büyük sanayi kuruluşları sıralamasına giren Cumhuriyet Sucukları sahibi iş insanı Yavuz Kocaşaban’ı iş yerinde ziyaret etti

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İstanbul Sanayi Odasının 2’inci 500 büyük sanayi kuruluşları sıralamasına giren Cumhuriyet Sucukları sahibi iş insanı Yavuz Kocaşaban’ı işyerinde ziyaret ederek, başarılarının devamını diledi.
“CUMHURİYET SUCUKLARI SEKTÖRDE ÖNEMLİ BİR YERDE”
Cumhuriyet Sucuklarının et ve et ürünleri üretiminde önemli bir yer sahibi olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek, “2’inci 500 arasında Cumhuriyet Sucuklarımızın girmesi onur verici. Rabbim kazancını daha çok bereketlendirsin. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
YEŞİLAY’DA BAŞARILAR DİLEDİ…
Başkan Zeybek, iş insanı Kocaşaban’a OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yeşilay ile birlikte Allah’ın 99 isminin yer aldığı ‘Esma’ül Hüsna tablosu takdim etti. OSB Başkanı Bekir Yeşilay, Kocaşaban’a başarılarının devamını diledi.

 

ALT GEÇİT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ,
ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek OSB ziyaretinin ardından Karayolları kavşağında trafiği rahatlatmak amacıyla Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde yapımına başlanan “Alt Geçit” çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zeybek, çalışmanın yapıldığı bölgede bulunan esnafında taleplerini dinleyerek, “Alt geçitin bir an önce bitmesi için çalışmalarımıza hız verdik. En kısa sürede hemşehrilerimizin kullanımına açmayı hedefliyoruz. Rabbim bizleri muvaffak etsin inşallah.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti