Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek teşkilat ile birlikte

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları teşkilatı ve mahalle temsilcileriyle biraraya geldi

 

Toplantıda, Afyonkarahisar Belediyesi’nin yatırım ve projelerinde gelinen aşamalar ile kültürel ve sosyal etkinliklerini detaylarıyla anlatan Başkan Mehmet Zeybek talep ve dileklerini alarak istişarede bulundu.
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner ile teşkilat mensupları katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı parti teşkilatının kademesinde görev alan tüm mensuplara teşekkür etti.
“2023 SEÇİMLERİNDE HEP
BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalli temsilcilerimiz bizim dört can damarımız. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa hep birlikte başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Belediye Başkanımız, Mehmet Ağabeyimiz ve sizlerle birlikte Afyonkarahisar’da 2023 seçimlerinde yeniden tarih yazacağız” dedi.
“PROJELERİMİZE BAĞLI KALMADIK, TEKLİFLERİ DİKKATE ALDIK”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Seçimlerinden bu yana geçen süre içinde halka söz verdiği projeler dışında gelen talepleri de dikkate aldıklarını belirterek “Seçimlerinin üzerinden yaklaşık 2,5 yıl geçti. Seçimlerde halkımıza söz verdiğimiz 37 projemiz vardı. Sadece vadettiğimiz projelere bağlı kalmadık. Halkımızdan, muhtarlarımızdan, teşkilatımızdan, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, sivil toplum örgütlerimizden gelen teklifleri ve önerileri de dikkate aldık. Afyonkarahisarımızın ve partimizin menfaatine yapılabilecek her türlü teklifi, öneriyi, projelerimize ilave ederek yapma gayreti içindeyiz.” ifadelerini kullandı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti