Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcular seri peşinde – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Basketbolcular seri peşinde

Geçen hafta kendi evinde İstanbul DSİ Spor’u mağlup eden Afyon Belediyespor bu hafta sonu Pertevniyal Gençlik’e konuk olacak.
Belediyespor Basketbol takımı bu maçı da kazanarak seriye başlamak istiyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı bu hafta Pertevniyal Gençlik’e konuk olacak. Cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak olan Bayrampaşa Spor Salonu’nda oynanacak. İlk maçında Denizli deplasmanında son anlarda 75-72’yle kaybeden Afyon Belediyespor ikinci maçta kendi evinde oynadığı İstanbul DSİ Spor maçını 83-80’le kazandı. Bu maçta sezonun ilk galibiyetini alan Afyon Belediyespor Basketbol takımı bu maçla birlikte seri galibiyetlere başlamak istiyor. İkinci deplasman maçında Pertevniyal’e karşı oynayacak olan Afyon Belediyespor bu maçtan alacağı galibiyetle 8. sıradan zirveye doğru yükselişe geçmeyi hedefliyor.
PERTEVNİYAL 10. SIRADA
Ligde çıktığı iki maçın ilkini Tofaş’a karşı oynayan Pertevniyal, 88-81’le rakibine deplasmanda mağlup oldu. İkinci maçına kendi evinde çıkan Pertevniyal, rakibi Bandırma Kırmızı’yı 73-62’lik skorla geçti. Bu maçlardan toplamda 3 puan alan Pertevniyal lig sıralamasında 10. sırada yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti