Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcular ümit verdi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Basketbolcular ümit verdi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor bu hafta sonu kendi evinde ağırladığı Adanaspor’u 92-75’lik skorla mağlup etti. Maçtan sonra galibiyete uzanan Afyon Belediyespor aldığı 2 puanla 11. sıraya yükseldi. Afyon Belediyespor basketbol takımı sahada gösterdiği performansla izleyenlere hem güzel bir performans sergiledi hem de performansındaki artışın güzelliklerini izletti.
Maçın ilk çeyreğinde oyuna hızlı başlayan Adana 2 dakikayı önde götürdü. Ardından oyundaki etkisini artıran Afyon Belediyespor öne geçerek farkı artırmaya başladı. Afyon Belediyespor bu çeyrekte rakibini 9 farkla geride bıraktı.
İkinci çeyreğe 27-18’lik skorla önde başlayan Afyon Belediyespor farkı artırmak için kararlı bir performans sergiledi. Hem savunmada hem de hücumda başarılı bir oyun çıkaran afyon Belediyespor ilk yarıyı 18 farkla önde tamamladı. İlk yarının sonunda 49-31’lik skorla üstünlüğü elinde bulunduran Afyon Belediyespor soyunma odasına önde gitti.
İkinci yarıya da hızla başlayan ekip Afyon Belediyespor oldu. İlk yarıdaki performansını sürdüren Afyon Belediyespor farkı 40 sayının üzerine çıkarmayı başardı. Üçüncü çeyrek sonunda ise Afyon Belediyespor 80-43’lük skorla önde tamamladı. 37 sayı farkla üstünlüğü elinde tutan Afyon Belediyespor son çeyreğe de üstün başladı.
Son çeyrekte rakibinin farkı kapatmasına zaman zaman izin veren Afyon Belediyespor farkı 20 sayı civarında tutmayı başardı. Maçın sonunda 92-75’lik skorla Afyon Belediyespor önde tamamladı. Kendi seyircisi önünde oynadığı bu oyunla rakibini mağlup eden Afyon Belediyespor performansıyla izleyenleri umutlandırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti