Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcuların mangal keyfi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Basketbolcuların mangal keyfi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Cengiz Demirkale Yaz Spor Okulu çalışması sonrası sporcularına Atatürk Spor Salonu bahçesinde öğle yemeği ikramında bulundu

Yaz Spor Okulları’nda basketbol eğitimi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Cengiz Demirkale sporcularına çalışma sonrasında Atatürk Spor Salonu bahçesinde mangal yakarak öğlen yemeği ikramında bulundu. Aileleriyle birlikte mangal keyfine dahil olan basketbolcular idmandan sonra verilen yemeğin keyfini çıkardı.
Basketbol Antrenörü Cengiz Demirkale sporun yanında çocukların sosyal aktiviteleri hem gelişimlerine hem de spordaki başarılarına katkı sağladığını, paylaşmayı, yardımlaşmayı ve iş paylaşımını öne çıkaran bu aktivitelerin spora da olumlu yansıdığını aktardı. Demirkale, “Bu sebepten dolayı belli aralıklarla çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Ayrıca bu tür etkinlikler çocuklarında çok hoşuna gidiyor. Antrenmanlara daha istekli geliyorlar ve bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorlar. Bugünkü etkinliğimizde bize katkıda bulanan Boncuk Et ve Sucukları sahibi Serkan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti