Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcuların rakibi Adanaspor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Basketbolcuların rakibi Adanaspor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor yarın kendi evinde Adanaspor’u konuk edecek. Lig’de kötü günler geçiren Adanaspor geçen sezon 6’lı finallerde Afyon Belediyespor’la mücadele etmiş ve birlikte 1. Lige çıkmayı başarmıştı.
“HİÇ BİR SORUN YOK
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR”
Adanaspor maçıyla ilgili açıklama yapan Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Menajeri Muhammet Doğan, “Adana maçında sahaya çıkacak tüm sporcularımıza güveniyoruz. Şuanda hiçbir sıkıntımız yok. Hazırlıklarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Kolay takım ya da zor takım diye bir tabir yok. Biz her maça hazırlandığımız gibi Adanaspor’a da hazırlıklarımızı yapacağız ve bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Seyircimizin önünde oynayacağımız bu maç için Afyonkarahisar halkını ve basketbol severleri tribüne bekliyoruz” dedi.
“GURUR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İDMANLARA BAŞLAYACAK”
Antrenmanda sakatlanan ve parmağından ameliyat olan Gurur Baybora’nın gelecek hafta idmanlara başlayacağını belirten Doğan, “Gurur Baybora önümüzdeki haftadan itibaren takımla idmanlara başlayacak. Adana maçından sonra lige 1 hafta ara verilecek. Verilecek arada oyuncularımız Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdürecek” ifadesini kullandı. >> Mustafa ERTÜRK’ün haberi

 

 

Bin lira Weaver’den kesilecek

 

Final maçı öncesinde yapılan seremonide yönergelere ayrı olarak tek tip kıyafet ile sahaya çıkmayan Afyon Belediyesporlu David Weaver’e bin lira para cezası kesildi. Federasyondan yapılan açıklamaya göre David Weaver adına kulübe bin lira ceza kesilmesine oy birliği ile karar verildi. Bu cezayı kulübün ödeyeceği ve Weaver’in hesabından düşüleceği aktarıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti