Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başvurular için son gün 30 Ağustos

Başvurular için son gün 30 Ağustos
Başvurular için son gün 30 Ağustos

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Spor müsabakalarına, salon ve sahalara serbest giriş kartları ile sezonluk sabit kartların kullanım sürelerinin dolduğunu açıkladı

2014–2015 kullanım süresi dolmuş kartların temsilciliğe iadesini ve yeni müracaatların Temsilciliğe teslim edilmesini isteyen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İl Temsilcisi Nadir Güzbey, 2015-2016 sezonu için müracaatların en geç 30 Ağustos tarihine kadar yapılması gerektiğini açıkladı.
Geçen yıla ilişkin değerlendirmede bulunan Güzbey, “İlimiz spor medyasında görev alan meslektaşlarım, görev alanları içinde ve diğer kuralları uygulamada başarılı oldukları için, uyarı ve yaptırıma gerek kalmadan sezonu tamamlamıştır.” dedi
Bu yıl yapılacak sportif faaliyet alanlarında spor basınına ayrılan özel bölümlerin bakım ve ihtiyaçlarının karşılanacağı, ihtiyaç halinde buralarda TSYD tarafından yeni uygulamalara gidileceğini belirten Nadir Güzbey, “Bizim önceliğimiz meslektaşlarımın güvenliği ve rahat görev yapabilmeleridir.” ifadesini kullandı.
“MESLEKTAŞLARIM VE TSYD,
İLİMİZ SPORUNA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”
Mesleğin değerlerine layık bir şekilde TSYD’nin yakıştığı yerlere getirilmesini amaçladıklarını ifade eden Güzbey, bu sayede Türk sporuna daha fazla katkı sağlayabileceklerini kaydetti. Güzbey, “Afyonkarahisar’daki sporun gelişmesi için sürekli olarak kulüplerin ve spor kamuoyunun yanında olmayı sürdüren spor yazarlarının, objektif ve tarafsız olarak kaleme aldıkları yazılarında Afyonkarahisar’daki sporun daha ilerilere taşınmasında önemli bir role sahip olduğunu vurguladı.
Gelecek sezonlarda da meslektaşlarımızın dayanışma ve birlikteliğe özen göstermelerini diliyor, hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)