Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batı Dershanesi’nden tanıtım gezisi – Kocatepe Gazetesi

Batı Dershanesi’nden tanıtım gezisi – Kocatepe Gazetesi
Batı Dershanesi'nden tanıtım gezisi

Batı Dershanesi Afyonkarahisar Şubesi 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerine üniversite tanıtımı ve İzmir’in tarihi, kültürel yerlerini görmek, tanıtmak amacı ile bir gezi programı düzenledi

Afyonkarahisar Batı Dershanesi İzmir Ekonomi Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesine tanıtım amaçlı gezi düzenledi. İzmir Ekonomi Üniversitesin’de Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İletişim Fakültesi’ni gezdikten sonra üniversite yönetimi gezi grubunu öğlen yemeğine misafir etti. Yemeğin ardından Yaşar Üniversitesi’ne geçen öğrenciler burada ilk olarak sanal mahkemeyi gezdiler. Dershanenin rehber öğretmeni Ömer Mürsel Bilik Eğitim Koordinatörü Turan Demir ve Matematik öğretmeni Cemal Uslu eşiğinde İzmir doğal yaşam parkında bulunan hayvanat bahçesini de gezen gezi grubu daha sonra kısa bir feribot gezisinin ardından İzmir’in meşhur Saat Kulesini, Kordon Boyunu ve alışveriş merkezi olan Kemeraltı Çarşısını görme şansı buldular.
Afyonrahisar Batı Dershanesi Müdürü Mehmet Gürel Yardım gezi ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Öğrencilerimizi sadece dershanemizde ve sınıflarımızdaki çalışmalarının yeterli olduğuna inanmıyoruz, eğitim ve öğretimin çok farklı duyularımızla pekiştiri-lince gerçek amacına ulaşacağına inanmaktayız. Bu amaçla düzenlediğimiz İzmir gezisi öğrencilerimiz için çok verimli olduğunu düşünüyoruz. Bunun yanında İzmir’e düzenlediğimiz üniversite gezimiz ile öğrencilerin moral ve motivasyonu yerine geldi. Gezide hem moral bulduk hem de eğlendik. Sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde yıl içerisinde çeşitli dönemlerde öğrencilere geziler düzenliyoruz. LYS sınavına kısa bir süre kaldı.” dedi. (Kocatepe)