Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayan Balkanlıoğlu Keskin ailesini ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Bayan Balkanlıoğlu Keskin ailesini ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, kentin hayırsever işadamlarının eşleriyle birlikte, fakir, hasta, yaşlı ve kimsesizlere yönelik olarak ziyaretlerini sürdürüyor

Çay gününün yardım gününe çevrildiği ziyaretlerin bu seferk durağı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan düzenli olarak yardım alan, hiçbir sosyal güvencesi olmayan ve akciğer kanseri Cemal Keskin’in ailesine yapıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Cemal Keskin’in eşi Bayan Hatice Keskin tarafından karşılanan Bayan Balkanlıoğlu, Bayan Keskin’e çiçekler verdi. 2 çocuk babası olan ve yaklaşık 4 yıldır akciğer kanseri hastalığı ile mücadele eden Cemal Keskin’e ‘geçmiş olsun’ diyerek, acil şifalar dileyen Vali Balkanlıoğlu, ailenin sıkıntılarını dinledi.
Hastalık nedeniyle maddi bakımdan zor günler geçiren, ev kiralarını dahi 10 aydır veremeyen aileye gerekli tüm yardımların yapılmasını isteyen Bayan Balkanlıoğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun da selamlarını ileterek, Vali Balkanlıoğlu’nun, ailenin durumundan haberdar olup durumu yakından takip ettiğini, maddi açıdan gerekli yardımların yapılması ve birikmiş kiralarının tamamının ödenmesi konusunda talimatı olduğunu iletti.
Ailenin, sağlık konusundaki ihtiyaçlarını dinleyen Bayan Balkanlıoğlu ve diğer Hayırsever işadamı eşleri, Cemal Keskin’in tam teşekkülü bir hastanede veya Kocatepe Üniversitesi Hastanesi’nde yeniden tedavi ettirilmesine, aileye ev eşyası alınmasına, ailenin öğrenci iki çocuğuna gerekli eğitim yardımlarının yapılmasına karar verdiler. Bayan Balkanlıoğlu’nun çay gününü yardım gününe çevirerek başlattığı ziyaret turunda, Bayan Balkanlıoğlu ve hayırsever işadamı eşleri aralarında toplanan nakdi yardımda aileye teslim edildi.
Ziyarette ailenin öğrenci çocuklarıyla da konuşan Bayan Balkanlıoğlu, onların hiçbir şekilde maddi sıkıntıları düşünmeyip, derslerine iyi çalışmalarını istedi. Her türlü ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılanacağını söyleyen Bayan Balkanlıoğlu, “Siz derslerinize iyi çalışın. Hiçbir şey düşünmeyin. Büyükler gereğini yaparlar. Derslerini iyi çalışıp vatana, millete ve ailenize faydalı birer birey olarak yetişin. Her türlü ihtiyaçlarınız karşılanacaktır” dedi. Ailenin acil ihtiyaçlarını not alan SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı, ihtiyaçların derhal giderileceğini, eşya ve giyecek gibi malzemelerinde alınıp teslim edileceğini söyledi.
Ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını söyleyen aile reisi Cemal Keskin ise, ilgi ve alakalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Bayan Balkanlıoğlu olmak üzere, kendisine ziyarete gelen iş adamları eşlerinin nezdinde herkese teşekkür etti. Hastalığı nedeniyle hem kendisinin hem de ailesinin zor günler geçirdiğini belirten Keskin, bu zor günlerinde devlet büyüklerini ve hayırseverleri yanında görmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Bayan Balkanlıoğlu’nun ziyareti sırasında hazır bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda ailenin ev sahibi Haşmet Örenkaya, aileye gerekli maddi ve manevi desteği verdiğini belirterek, aileye ev kirası konusunda da bugüne kadar yardımcı olduğunu ve bundan yardımcı olmayı sürdüreceğini söyledi.
Ziyaret sonunda konuşan hayırsever işadamı eşleri ise, aile ziyaretlerine aralıksız devam edeceklerini ve zor durumda olan insanların yanında olmayı sürdüreceklerini belirterek, kendilerinin, böylesine hayırlı işler yapmalarına vesile olan Bayan Balkanlıoğlu’na da teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti