Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayan Çoban, yaşlıları unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen
Bayan Çoban, yaşlıları unutmadı

Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen programda, konuklarıyla yakından ilgilenen Emine Çoban, onlarla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğunu söyledi. Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yardım Birimi’nin organize ettiği program öncesi, yaşlıları kapıda karşılayan Emine Çoban, yemek öncesi de tek tek masaları dolaşarak her biriyle özel olarak ilgilendi.
Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olmaları ve yaşama bağlı kılınmaları gerektiğini belirten Çoban; “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu program vesilesiyle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Program sonunda, Emine Çoban, özel konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti. Yaşlılar, kendileri için bu programı hazırlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban’a teşekkür ettiler.
Atlı Spor Kulübünde düzenlenen programda Emine Çoban’ı Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu yalnız bırakmazken, Yardım Birim Sorumlusu Ahmet Çınar ve çalışanları da hazır bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti