Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayat Kaymakamı köyleri ziyaret etti

Bayat Kaymakamı köyleri ziyaret etti
Bayat Kaymakamı köyleri ziyaret etti

Afyonkarahisar’ın Bayat İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ve daire amirlerinden oluşan heyet, ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti

Köy ziyaretlerinde halkla bir araya gelen Kaymakam ve beraberindekiler, muhtarlardan sorunlar hakkında bilgi aldı. Daire amirleri de kurumlarının çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler sundular.
Köy gezilerinde halkın sıkıntılarını da dinleyen Kaymakam Bedirhan İmamoğlu, sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları vererek, en kısa zamanda çözüm istedi.
Köy ziyaretlerinde, atıl kalmış devlet binalarının köyün ihtiyaç duyduğu alanlarda kullanılabilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talimatını da veren Kaymakam Bedirhan İmamoğlu, köylerde yapımı devam eden parke taşı çalışmalarını da inceledi ve gördüğü eksikliklerin düzeltilmesi için müteahhitlere gerekli uyarılarda bulunulmasını istedi.
Köy gezilerinde halkın sıcak ilgisi ile karşılaşan Kaymakam İmamoğlu’na vatandaşlar gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, devletin her birimini yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler. (Kocatepe)