Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baykara’dan “görüntü” eleştirisi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Baykara'dan "görüntü" eleştirisi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Halil İbrahim Baykara, şehrin merkezi bölgelerinde olumsuz görüntülerle karşı karşıya kaldığını söyledi. Baykara, Emek Otoparkı’nın yanındaki ekmek büfesi ile Anıtpark’ta uzun süre kalan çadırlar için bir düzenleme yapılmasını önerdi. Herhangi bir kermes veya yardıma karşı olmadığına dikkat çeken Baykara, şehrin görünümünün bozulmamasını, gerçek mağdurların da kendilerini mahçup hissetmeden ekmek alabilecekleri bir ortamın sağlanması gerektiğini belirtti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Anıtpark’taki çadırların uzun süreli olmaması gerektiğini vurguladı. Çoban, Emek Otoparkı’nın yanındaki ekmek büfesi için ise farklı düşündüğünü söyledi. Çoban, hayırsever vatandaşların, ihtiyaç sahiplerini görmeden ekmek yardımı yapmadıklarına dikkat çekti.

Başıboş köpekler toplatılmalı

MHP Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim
Baykara, şehirde son zamanlarda giderek çoğalan hem korkuya
sebep olan, hem de şehrin imajını zedeleyen başıboş gezen sokak köpeklerinin toplanması gerektiğini bildirdi

Özellikle gece saatlerinden sonra şehrin her yerinde görülen, sabah namazı için camiye gitmeye çalışan vatandaşların şehrin merkezinde bulunan İmaret Camiine dahi gitmeye çekinir hale geldiklerini belirten Baykara; “Aynı zamanda sokak lambalarının bir kısmının yanmadığı görülmektedir. Hem sokak lambalarının yanar hale getirilmesi hem de başıboş gezen ve korkuya sebep olan, aynı zamanda tehlike arz eden sokak köpeklerinin toplanması için yetkilileri göreve çağırıyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti