Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bayrağımız Tüm Başkanlıklarımızda Dalgalandırılıyor”

İYİ Parti Afyonkarahisar Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, terör saldırılarına karşı ortak tutum gösterme amacıyla partisinin tüm il ve ilçe başkanlıklarında Türk Bayraklarının dalgalandırıldığını açıkladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, teröre karşı ortak tutum sergilemek amacıyla ayyıldızlı Türk Bayrağını tüm il ve ilçe başkanlıklarında dalgalandırdıklarını bildirdi.

“Bayrağımız Tüm Başkanlıklarımızda Dalgalandırılıyor”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mısırlıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe-Kilit Harekâtı sırasında meydana gelen hain PKK saldırılarında maalesef 12 evladımız şehit düşmüş, birçok askerimiz yaralanmıştır. Milletçe bu acı verici kayıplar yüreklerimizi yakarken, ülke olarak yaşanan trajedi karşısında sağduyulu bir tavır sergilemek, provokasyonlara kapılmadan birlik ve beraberliği korumak büyük önem taşımaktadır. İYİ Parti, bu elim hadiseler karşısındaki duruşunu, Genel Başkan Meral Akşener öncülüğünde ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki İYİ Parti Grubu aracılığıyla dile getirmiştir. Parti, gerekli hassasiyeti göstererek, bütün il ve ilçe başkanlıklarında Türk Bayrağı’nın gururla dalgalanması kararı almıştır. Bu karar, milli birlik ve beraberliğe verilen önemi ve teröre karşı tek yürek olunması gerektiğini vurgulamakta, örgütün hain saldırılarını şiddetle kınamaktadır.”

“Bayrağımız Tüm Başkanlıklarımızda Dalgalandırılıyor”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti