Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclis’te “Sığınmacılar” Tartışması. AK Partili Üye Toplantıyı Terk Etti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında sığınmacı tartışması çıktı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Mayıs

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında geçici sığınmacıların nikah ücretlerinin 25 katına çıkarılması (400 TL*25:10.000 TL) üzerine AK Partili M. Emin Birliktir, itiraz ederek Türkiye’nin mazlumların yanında olduğunu belirtti. Birliktir, ensar kültürü çerçevesinde 25 kat zamma bireysel olarak karşı çıktığını belirtti.

Meclis'te Sığınmacılar Tartışması. AK Partili Üye Toplantıyı Terk EttiBunun üzerine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Misafirliğin bir süresi olur. Onlar artık misafir değil ev sahibi olmaya başladı. Seçimden önce sığınmacıların gönderilmesi sözü vermiştik.  Halkımız da yüzde 51 oy vererek bu yetkiyi verdi.  Ben Gazi İsmail Çavuş’un torunuyum. Dedem bu topraklar için canını ortaya koymuştur. Bugün birisi bu vatanımıza göz koysa bir dakika bile düşünmeden cepheye koşarız. Kendi memleketinde savaşmayan insanların benim memleketime bir yararının olacağını düşünmüyorum. Bundan sonra da bu tip kararlar alacağız” dedi.

Köksal’ın konuşması sırasında Birliktir’in salondan çıkmasına ise CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karanfil, “Sayın Birliktir’in konuştuktan sonra Sayın Başkanımızın konuşmasını dinlemeden çıkıp gitmesini kınıyorum. Neden bu şekilde davranıyor? Daha ikinci toplantıda iş yapamaz hale mi getirmek istiyorsunuz? Olmaz böyle” sözleriyle tepki gösterdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti