Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhasebeciler Dijital Dönüşüme Hazır

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve E-logo işbirliğiyle düzenlenen dijital dönüşüm eğitimi büyük ilgi gördü

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, dijital dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çakmak otelde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde oda üyelerine yönelik eğitim ve tanıtım programı düzenledi.

Açış konuşmasını gerçekleştiren ASMMMO Başkanı Erdal Sayar, dijital dönüşümü toplumsal ve sektörel ihtiyaçlara dijital teknolojilerin entegrasyonuyla çözüm bulma süreci olarak tanımladı. Sayar, dijital dönüşümün, iş akışlarının ve kültürün gelişmesi ve değişmesine odaklanan bir kavram olduğunu vurguladı. Sayar, yaratıcılık ve inovasyonun merkeze alındığı dijital dönüşüm hizmetlerinin, geleneksel yöntemlerden teknolojik yeniliklere geçişi kolaylaştırdığını ve daha verimli sonuçlar elde edilmesini sağladığını belirtti.

Muhasebeciler dijital dönüşüme hazır

DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte internet kullanımının her alana yayıldığını belirten Sayar, firmaların bu teknolojiden maksimum faydayı sağlamak için dijital teknolojiyi çalışma alanlarına entegre etmeye başladığını ifade etti. Sayar, gelecekte mesleklerin dijital dönüşüme ayak uydurmaması durumunda zorlanacaklarını ve bu nedenle mesleklerin geleceğe hazırlanmasının önemli olduğunu vurguladı.

E-LOGO İLE İLGİLİ ÇALIŞMA PRENSİPLERİ VE UYGULAMALI EĞİTİM

Etkinlikte, e-logo bölge bayisi Eray Erbayram ve genel koordinatör Doruk Babagil tarafından oda üyelerine e-logo çalışma prensipleri ve uygulamalı eğitimi anlatıldı. Eğitimde, e-logo’nun işleyişi ve kullanımı hakkında detaylı bilgiler verildi.

Sunumun ardından oda başkanı Erdal Sayar, E-logo bölge bayisi Eray Erbayram, Genel Koordinatör Doruk Babagil ve Kanal Satış yöneticisi Tuğba Belge’ye plaket takdim etti.