Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak 2024?

Emekli olan birçok kesimin bayram gelmesi ile en çok merak ettiği ve internette en çok araştırdığı sorular arasında yer alan Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Sorusu oldu. Peki, Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Bayram ikramiyesi % kaç arttı? Sizler için araştırdık…

Emekli olan birçok kesimin

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hesaplara yatırılacak olan bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplarda olacağını sizler için araştırdık. Peki, Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024?

 

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK 2024?

Emekli maaşı ödemeleri bir kesim ayın 17 ve 18’inde alırken bayram ikramiyesi ise 2 Nisan’da yatacaktır. Diğer emekli kesimi ise maaşlarını ayın 19,20,21,22 de almasıyla bayram ikramiyeleri 3 Nisan’da yatacaktır. Son olarak maaşlarını ayın 23, 24, 25, 26 tarihi aralığında alanlara ise 3.000 lira ödeme yapılacaktır. Emekli olan Bağ-Kur emeklileri de bayram ikramiyelerini 5 nisan tarihinde alacaktır.

BAYRAM İKRAMİYESİ 3.000 LİRA OLDU

Her yıl düzenlenen emekliye maaş ikramiyesi geçtiğimiz yıl 2.000 lira olarak hesaplara geçmiştir. 2024 yılının gelmesi ile SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin aldığı bayram ikramiyeleri %50 oranında yapılan zam ile 3.000 lira olmuştur. Emekli bayram ikramiyesinden emekliler ramazan ve Kurban bayramında faydalanabilmektedirler. Emeklilerin ikramiyesinin ise 1 hafta önce hesapalara yatırılmış olması tahmin ediliyor.

.