Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramda Marketler Açık Mı?

Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? (Bayramın 1. Günü) Ramazan Bayramı A101, BİM, ŞOK market çalışma saatleri. Bayramda marketler açık mı?

Bugün marketler saat kaçta

Bayramda zincir market çalışma saatleri

Bayramda marketler açık mı (Bayramın 1. Günü) Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor Ramazan Bayramı A101, BİM, ŞOK market çalışma saatleri

Bugün 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ve Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü. Bir çok kişi bugün marketlerin açık olup olmadığını merak ediyor.

Ramazan Bayramı 3 gün sürecek ve bayram 12 Nisan Cuma günü sona erecek. Türkiye’de 8-9 Nisan tarihleri idari izin kapsamına alındı. Resmi tatil günlerinde kurumlarla beraber pek çok işletme de faaliyetlerine ara veriyor. Üç harfliler olarak bilinen zincir marketler de bayram tatili süresince belirli gün ve saatlerde kapalı kalabiliyor.

BİM, A101, ŞOK, Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden alışveriş yapmak isteyenler açılış kapanış saatini merak ediyor. Peki Bayramda marketler açık mı, kaça kadar açık? 2024 Ramazan Bayramı BİM, A101, ŞOK, Tarım Kooperatif çalışma saatleri!

Ramazan Bayramı bu sene 10-11-12 Nisan tarihlerinde idrak edilecek. Bu kapsamda marketlerin çalışma saatleri de araştırılıyor.

Geçtiğimiz yıllar dikkate alındığında zincir marketler Ramazan Bayramı’nın 1. günü kapalı olurken 2. ve 3. günü çalışmaya devam etmişti. Bu yılki çalışma saatleri için söz konusu marketin müşteri hizmetlerinden net bilgi alınabilir.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ 2024
BİM marketler zinciri haftanın 7 günü boyunca 09.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ
ŞOK Marketler, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ
A101 7 gün boyunca saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında müşteri kabul etmektedir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti