Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramda Tarih Ve Doğayla İç İçe Olun

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesindeki milli parklar ve tabiat parkları, Ramazan Bayramı tatilinde doğayla iç içe olmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığına

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Aziz milletimiz mübarek Ramazan Bayramı’nı idrak ederken bu uzun tatil dönemini değerlendirerek tabiatla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız milli parklarımızı ve tabiat parklarımızı ziyaret edebilirler. Bununla birlikte, vatandaşlarımızdan korunan alanlarımızı ziyaretleri sırasında gereken hassasiyeti göstermelerini de bekliyoruz. Vatandaşlarımıza ayrıca yine orman yangınları konusunda tedbirli davranmalarını, milli parklar, tabiat parkları ve ormanlarımızın içerisinde yangına sebebiyet verecek ihmallerden kaçınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, herkesin huzur içinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bayramda Tarih Ve Doğayla İç İçe Olun

AFYONKARAHİSAR’DAKİ PARKLAR

Afyonkarahisar, milli parklar ve tabiat parkları bakımından son derece zengin bir coğrafyada bulunuyor. Ramazan Bayramı’nda ailece gezilebilecek bazı önemli noktalar şöyle:

Başkomutan Tarihî Millî Parkı

26 Ağustos Tabiat Parkı

Akdağ Milli Parkı

Erkmen Tabiat Parkı

Frig Vadisi Tabiat Parkı

Pınarlı Tabiat Parkı

Sultandağı Tabiat Parkı

Yedikapı Tabiat Parkı

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti