Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramda yol güvenliğine tam not

İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı
Bayramda yol güvenliğine tam not

İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri Genelgesi doğrultusunda Vali Mustafa Tutulmaz tatilin başladığı gün itibariyle sahada Jandarma ve Emniyet ekipleriyle birlikte mesai yaptı.
Jandarma ve Emniyet ekiplerini denetim noktalarında sık sık ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlara hem trafik kurallarını bir kez daha hatırlattı, hem de iyi yolculuklar ve iyi bayramlar dileklerini iletti.  Vali Mustafa Tutulmaz Bayram öncesi arife gününde de yine yollardaydı. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile birlikte Emirdağ-Gömü ve Merkez-Susuz uygulama noktalarında denetimlerini sürdüren Jandarma ve Emniyet Ekiplerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz sürücülere ve araçlarda yolcu olarak bulunan vatandaşlara trafik kurallarını tek tek hatırlatarak uymaları yönünde uyarılarda bulundu.
185 BİN KİŞİLİK GÖREV ORDUMUZLA YOLLARDAYIZ
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy: “Bugün itibariyle Bakanımız, Bakan Yardımcılarımız, bürokratlarımız, illerde Valilerimiz, komutanlarımız, müdürlerimiz, ilçelerde Kaymakamlar ve ilçe emniyet ve jandarma ekiplerimizin içerisinde bulunduğu 185 bin kişilik bir görev ordusuyla yollarımızda denetimlerimizi ve desteklerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu. Trafik polisleri, durdurdukları araçlardaki çocuklara “Sürücü Seyahat Karnesi” verdi. Çocukların, ebeveynlerinin yaptıkları kural ihlallerini bu karneye işaretleyebileceği belirtildi. Çocuklar doldurdukları karneleri 20 Haziran’a kadar Twitter’dan “@TrafikEgm” hesabı ile #trafikkarnem etiketini kullanarak EGM Trafik Hizmetleri Başkanlığına iletebilecekler. Karneler arasından en çok beğeni alan ilk 100 paylaşım sahibi bisikletle ödüllendirilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti