Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramlaşma programı belli oldu

Ramazan Bayramının ikinci günü

Ramazan Bayramının ikinci günü olan 3 Mayıs 2022 Salı günü Afyonkarahisar Valiliği’nin resmi bayramlaşma töreni Gedik Ahmet Paşa Medresesi’nde (Taş Medrese) yapılacak. İlçelerde de bayramlaşma programı düzenlenecek

 

Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek olan bayramlaşma programına; Kamu kurum ve kuruluşları, esnaf teşekkülleri, basın mensupları, oda ve sendikalar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarıyla vatandaşlar katılacak.
3 Mayıs 2022 Salı günü Afyonkarahisar Valiliği’nin resmi bayramlaşma töreni Gedik Ahmet Paşa Medresesi’nde (Taş Medrese) sabah saat 11.00’de başlayacak. Bir saat sürecek olan tören sırasıyla İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı’na yapılacak bayram ziyaretleriyle devam edecek. Öğleden sonra; Şuhut ilçesinde yapılacak bayramlaşma ziyareti akabinde, Dinar ilçesinde Dazkırı-Başmakçı ve Evciler ilçelerinden katılımla bayramlaşma gerçekleştirilecek. Akşam saatlerinde Sandıklı ilçesinde Hocalar ve Kızılören ilçelerinden katılımla bayramlaşma yapılacak. Daha sonra Sinanpaşa ilçesine geçilerek burada bayramlaşma programı yapılacak.
4 Mayıs 2022 Çarşamba günü sabah saat 11.00’de Emirdağ ilçesinde Bayat ilçesinden katılımla, Bolvadin ilçesinde Çobanlar ilçesinden katılımla bayramlaşılacak. Öğleden sonra Sultandağı ve Çay ilçelerinde bayramlaşma programı gerçekleştirilecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti