Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BBP’li ülküdaşlarımdan destek istiyorum” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“BBP’li ülküdaşlarımdan destek istiyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 3. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Günay, Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Cemil Çoker’i ve BBP İl Yönetimini ziyaret etti.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Milletvekili Adayı eğitimci Muharrem Günay, kendisini evinde gibi rahat hissettiğini belirterek, “BBP’li ülküdaşlarımdan şahsıma destek bekliyorum” dedi. Ziyaretten son derece memnun olduklarını belirten BBP MKYK üyesi Cemil Çoker, Günay’a başarılar dileyerek, “Allah (c.c.) gönlüne göre versin kıymetli hocam” diye konuştu.
“CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI”
MHP Milletvekili Adayı Günay MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Liderimiz Devlet Bahçeli oynanan bu oyunların farkına varmış, hem ülkemizi hem de MHP’yi düzlüğe çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmış bu amaçla Cumhur İttifakı’nın gerçekleşmesine vesile olmuştur. Cumhur ittifakı millet aklı, geleceğimizin ve bin yıllık kardeşliğimizin teminatıdır. MHP mecliste ne kadar güçlü olursa Türk devleti de o kadar güçlü olur. Türkiye Cumhuriyeti nasıl ki İslam Dünyasının son kalesi ise MHP’de Türk milletinin son kalesidir. İşte bu yüzden MHP desteklenmeli ve mecliste büyük bir gurupla temsil edilmelidir. Afyonkarahisar’da ittifak olarak altı sıfıra talibiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti